Müstakil Ev Villa Projeleri

Kategoriler
Blog

Ahşap Karkas Yapı ile Villa Projeleri

Ahşap karkas yapı Sistemi; bilgisayar sistemleri ile mühendislik hesapları yapılmış ve fabrikada sıkı kalite kontrol şartlarında üretilmiş duvar panelleri, döşeme kirişleri ve çatı makaslarının bina taşıyıcı iskeleti oluşturmak üzere bir araya getirilmesidir. Bu sistemle yıllardır dünyada on binlerce ev yapılmaktadır.

Ahşap karkas yapı dünyada kullanılan en gelişmiş, teknolojik, çevreci ve sağlıklı hafif yapı sistemidir.
Ahşap Karkas Yapı Sistemi tüm dünyada kendini ispatlamış bir hafif yapı teknolojisidir. Kuzey Amerika da yılda yaklaşık bir milyonu aşkın ahşap karkaslı konut yapılmaktadır.

Ahşap kaynağı yenilenebilir yegâne inşaat malzemesidir.

Ahşap karkas yapımının kolay olmasının yanı sıra çevre dostudur. Ahşap ürünlerinin imalatı az enerji gerektirir ve diğer malzemelere göre çevreyi daha az etkiler.

Kuzey Amerikalılar ve Finlandiyalılar dünyada güvenlik ve konfor standardı en yüksek konutlara sahiptirler. Bunun nedeni ahşabın konut inşaatlarında sistem olarak tercih edilmesidir ve vatandaşlarının konfor ve güvenliğini artırmak isteyen birçok ülke de “AHŞAP KARKAS YAPI” sistemini seçmektedir.

Kuvvetli deprem ve rüzgâr yükleri, ağır kar yükleri, yüksek nem, aşırı sıcak ve soğuklar gibi yapınızın dayanacağı etkenler ne olursa olsun, ahşap karkas yapı sistemi her problemin üstesinden gelecek teknik çözümlere sahiptir. Aynı zamanda Ahşap Karkas konut değerlidir, cazibelidir. Satılması en kolay olan yapı tipidir.

ahsap-karkas-yapi-sistemi-2

ahsap-karkas-yapi-sistemi-3

ahsap-karkas-yapi-sistemi-4

ahsap-karkas-yapi-sistemi-5

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.